sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Syyskuun viimeiset sukat

Tämän syyskuun viimeiset sukat ehtivät kuin ehtivätkin valmiiksi. Epäilin vahvasti että sukat päätyvät lokakuun ensimmäisiksi. Koko perhe on ollut flunssassa yhtäaikaa ja vuorotellen, on ollut terveyskeskusreissu, vesisadetta, uimakoulua ja tätä ihanaa arkea. Mikään ei yhdistä perhettä kuin yhtäaikainen sairastaminen, joten kutominen on vähän jäänyt vaiheeseen....

Valmiina ovat nyt kuitenkin ihanat junasukat liukuvärjätystä Fabelista. Lankaa kului 24 grammaa. Kun kuvaa katsoo tarkasti huomaa selkeästi, että mummon perintöpuikot ovat hieman kierot. Hyvin niillä kuitenkin kutoi nämä pienet sukat. Tein 44 silmukkaa ja neljä ylimääräistä oikein kierrosta kärkeen, että ovat juuri sopivan kokoiset tällä hetkellä. Sukat menevät käyttöön heti. Toivotaan, että varsi pitää sukan sen verran lujasti jalassa, etteivät heti yöllä karkaile peiton alle.

Nyt sairastamaan ja ei en toivo tätä flunssaa kenellekään. Toivottavasti olen niistänyt jo teidän kaikkien puolesta. Äänikin on mennyt. Pienet ne on nämä meikäläisen murheetkin kun ehtii flunssaa valittaa. Mieluummin kyllä sairastan itse, kunhan nuo pienet nuhanenät vain paranisivat. Lisää lämmintä teetä ja sympatiasuklaata. Toivottavasti saisin tehtyä ensi viikoksikin sukkaparin.

1 kommentti:

  1. Söpöt sukat :) Tosi kauniisti tulee värit esiin tuollaisessa pienemmässä työssä.

    VastaaPoista