maanantai 9. helmikuuta 2015

Diamonds in a row

Nykytekniikka sitten saavutti viimein minutkin. Avasin jokunen viikko taaksepäin piupalipaupali tilin, joka myös paypal-tilinä tunnetaan. Ja kaikki vain Ravelryn takia....Eräässä keskusteluketjussa puhuttiin vuoden 2015 Sukkakalenterista ja minä erehdyin vilkaisemaan malleja ja sitten sitä hintaa ja niin sitä sitten mentiin. Ei mennyt tuo tilin avaus ja muu ihan niinkuin helpoimman kautta, sitä kun joskus tuppaa olemaan vähän kärsimätön. Muutaman kirosanan ja puolen tunnin odottelun jälkeen sain kuitenkin maksettua 2,50 euroa suunnittelija Niina Laitisen tilille. Omakseni tuli kalenterin sukkaohjeet sekä varsinainen kalenteri sukkakuvineen.

Varovasti tulostin ohje kerrallaan ja lopultakin kaiken flunssa, influenssa, nuha, yskä, röhä kierteen jälkeen sain tammikuun sukat ihan kuvattua...


Lankana ihan tavallinen 7-veljestä, jota kului vaatimattomat 78 grammaa. Puikkoina puiset kuutiot 3.5. Helppo malli ja yllättävän istuva.


Kah timantithan siinä on rivissä ja kuvausassistentin varpaat näkyvät olevan mukana myös.


2 kommenttia:

  1. Ihanat pienet varpaat, ja kauniit on sukatkin :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat ja paljon muitakin ihanuuksia on blogitaukoni aikana blogiisi ilmestynyt :). Yhdyn myös edellisen kommenttiin ihanista pienistä varpaista!
    Itsekin ostin tuon sukkakalenterin, nämä ja muutama muukin tulee varmaan siitä tehtyä kun taas alkaa sukattaa.

    VastaaPoista