keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Palmikkoa pukinkonttiin...


Geishat vahingoittuivat ennen kuvausta....Mahdottoman mukava palmikkomalli Suuri Käsityö lehdestä 10/2014. 7-veljestä lankaa kului noin 100 grammaa. Puikkoina 3.5 metalliset, etten vain katkaise noita neliskanttisia lempparipuikkojani. Minun käsialallani näistä tuli koon 38 sukat.

Näille sukille ei ole vielä ottajia, joten menkööt pukinkonttiin tai lahjasäkkiin odottamaan lahjottavia.

Edellisessä postauksessa mainitsemani Regian Nasa-langasta tehdyt sukat, lyhytvartiset ovat jalassa. Harmi, etten tipauttanut näitä puikoilta aiemmin. Ovat meinaan ihanan lämpimät ja varsin kirkkaan väriset.

5 kommenttia:

 1. Upeat sukat tuo harmaa väri tekee niistä niin tyylikkäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Harmaa eri sävyissä on kaunis väri ja samalla kaikki kuviot erottuvat selkeästi. Harmaa myös sopii kaikkien värien kanssa.

   Poista
 2. Harmaa on kyllä paras väri villasukkiin!
  Tuo Nasa, siis oliko se nyt oikeasti joku Active, kiinnostaa. Onko käytössä lämpimämmät kuin esim 7 Veljeksestä neulotut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Active, kyllä. Itse tein nilkkavartiset talvikenkiin ja nämä ovat lämpimät verrattuina fabel ja pelkkiin regia sukkiin. Lanka oli aika puuvillamaista kutoa.
   Mielestäni 7-veikka on kuitenkin lämpimämpi, mutta kutittavampi sukkalankana.

   Poista
 3. Hamaa on kyllä tyylikäs väri, tykään. Palmikko on aina kaunis sukassa tai missä vaan. Itse tee tällähetkellä mm. palmikko kaulahuivia tyttölapselle!

  VastaaPoista