keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Toinen pari Perunalaariin7 veljestä Nostalgia ja violetista tehdyt koon 22 sukat pienelle neidille. Ohje Novita Kevät 2009 ohje numero 14. Puikot 3.5 ja langanmenekki noin 45 grammaa. Samalla ohjeella on tehnyt sukkia aiemminkin ja mielestäni ohje on mukava.Tässä siis toinen pari Perunalaariin. Ehkä kolmantena valmistuisivat ne ensimmäisinä aloitetut...

9 kommenttia:

 1. Nätit, tuollaiset pysyykin hyvin jaloissa, nilkkaresorin takia :)

  VastaaPoista
 2. Sievät sukat, tuo on kyllä tosi hyvä malli, ja mukavampi jotenkin neuloakkin kuin sitä ikuista resoria:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tämä malli on Kajaanilaisen Vuokko Materon suunnitelema ja toteuttama. Hyvin pysyy jalassa ja on nopea tehdä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos =) Violetti on yksi suosikkiväreistäni =)

   Poista
 4. Tykkään itsekkin kutoa noita nilkkaresirilla olevia sukkia, varsinkin pienille ne on mainiot! Sinun sukkasi on kauniit!

  VastaaPoista
 5. Tuo on hyvä malli niin isoille kuin pienillekin. Äitini neuloi aina miesten sukat tuolla mallilla ja itsekin olen neulonut niin isoille kuin pienillekin aina välillä sääriosan sileää ja resoria nilkkaan. En tunne Kajaanilaista suunnittelijaa, mutta mallia olen itse tehnyt 70-luvulta asti ja äitini jo 50-luvulta. Kantapään teen vain aina vahvistettua neulosta.

  VastaaPoista
 6. Mäkin olen tykästynyt tuohon malliin, mihin tulee nilkkaresoori. Se on niin tylsää kutoa varsi pelkkää resoria.. Plääh!

  En muuten saanut tänäänkään sitä juustoa :(

  VastaaPoista