perjantai 20. syyskuuta 2013

Syystuubi


Pyöräilijän kurkkua meinasi vähän palella, joten tein äkkiä valmiiksi viime syksynä aloitetun tuubikaulurin. Ohje löytyy viime vuotisesta Me lehdestä. Tein tarkoituksella puolet lyhyemmän, jotta sopii hyvin syysvaatteiden kanssa. Lankana musta akryylilanka Katri ja kutosen pyöröpuikot.

Nyt ei ole sukkien kudonta oikein innostanut. Sen sijaan tein hihat valmiiksi ja yhdistin kappaleet lapsen villapaitaan. Nyt kun saisin sen vielä kuvattua.

Kiitos kaikille mukavista kommenteista blogissani =)
8 kommenttia:

 1. Lämpimältä näyttää tuubisi, kohtahan ne on esiin kaivettava alkaa olla jo aika koleaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lämpimältä näyttää ja lämmin on käyttää. Kyllä tämä pyöräillessä pitää sen viiman pois niskasta, ettei tarvitse koko ajan hartioita jännittää. Nyt jos olisin kamalan reipas (en nyt taida olla...) niin tekisin heti toisen isomman =)

   Poista
 2. Syksyllä on tärkeää pitää kaula lämpimänä. Akryylituubi ei taatusti kutita herkkäihoisintakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulan on oltava lämpimänä, se on ihan totta. Muuten tahtoo niskat mennä jumiin tai tulee flunssa. Akryyli on siinä ihana keinokuitu ettei kutita. Polyesteri kyllä kutittaa, kuten myös oikea villa oli sitten miten superwash hyvänsä.

   Poista
 3. Toi lyhempi versio tuubihuivista on mainio idea. Kokeilen!!Itse väsäilen täällä edelleen hattuja ja sukkia. Pitäis aikaa löytää kuvaamiseenkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile =) Tämä on tosi hyvä, ei lerpata ylimääräistä kaulan ympärillä, vaan kuitenkin suojaa.

   Minä olen ihan surkea pääasioissa. Pipot eivät oikein onnistu. Liian isoja, liian pieniä tai muuten vaan kummallisen näköisiä. Tällä hetkellä puikoilla on kuiten ihan tavallinen peruspipo. Saa nähdä miten käy =)

   Poista
 4. Kyllä se sukkainnostuskin palaa.. ehkä.
  Mä tikuttelen huiveja, vaikka pitäisi tehdä sukkia, kun menin sukkasatoonkin mukaan... ;)

  Aika aikaansa kutakin.

  Kiva tuo lyhennetty tuubihuivi. Taidan matkia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkasadossa olen minäkin mukana, Perunalaarissa. Tällä hetkellä tekisi mieli tehdä lapsen neulehaalaria eikä kutoa suvun miehille joululahjasukkia. Vaan jos vaihtaisi perussukasta johonkin toiseen malliin tai yllättäisi räväköillä värivalinnoilla....

   Matki pois. Tämä on ollut tosi hyvä käytössä =)

   Poista