lauantai 20. heinäkuuta 2013

Valmiina Kyhit 4, 13 ja 20


Kyh nro 4. Pieni kassi pienelle prinsessalle. Lauri lankaa nelosen puikoilla 50 grammaa. Ohjeenkin otin neulekirjasta, Kotilieden ihanat käsityöt, vaan ei mennyt niinkuin piti. Vähäinen järki jumahti sankojen kohdalla. Miten luon ns. tyhjään 20 silmukkaa ? Tein sitten ihan oman version ja piilotin sen kaukaa otetun kuvan avulla. Kassi on mieluisa ja mukavamman näköinen pikku prinsessa kädessä, kuin aiempi Tiimarin paperikassi...

Pienet sukat Järnbo Raggi langasta, aivan ihana lanka. Aivan mahtavat värit. Ostettu Menitasta. Ohje on vanhasta Novitasta 6/2002 malli 60. Koko 22/23. Lankaa kului n.50 grammaa. Yläosan makkarat tehty kolmosen puupuikolla enkä saanut tarpeeksi tiukalle vedettyä silmukoita, kun hermostutti, että puikko katkeaa. Lapa-osaan vaihdettu metalliset 2.5 puikot.

Tässä Kyh 13. Lankana Järbo Raggi. Puikot neloset. 100 % villaa, vähän aivastutti. Ja sanotaanko nyt vaikka näin, että jos on Neulekirja, josta sen ohjeen ottaa, niin voisi sitä ohjetta lukea pari kertaa siinä tekemisen aikana, että ei tule hitusen liian pienet lapaosat, kuten nyt kävi. Pikkuisen harmittaa, eikä ihan pikkuisenkaan, vaan vähän enemmän.

5 kommenttia:

 1. Tosi ihanat nuo kurttuvartiset sukat

  VastaaPoista
 2. Kiitos =) Niin kauniista langasta ei voi tehdä kuin suloisia sukkia =)

  VastaaPoista
 3. Ihanan väriset ryttysukat!! Tuosta rytty/kurttu varresta tulee myös kivat lapaset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tuo lanka on ihana, onneksi ostin tuon viimeisen kerän =)

   Poista