keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ensimmäiset helmet ikinä....Minä osasin liittää virkkukoukulla helmet =) Vitsi, että on nyt vähän voittajafiilis. Lankana Fabel ja helmet halpakaupasta, jossa en yleensä käy. Liittämisohjeen sain Helmihullut kirjasta. Tekijänä Dorothy Wood.

Tour-de- Sock, neljäs etappi. 500 helmeä sukkapariin ohjeen mukaisesti. Valtava jännitysnäytelmä, jota olen Ravelrysta seurannut. Pakkohan sitä oli kokeilla. Mulla on neljä helmeä paikallaan =D Ai mikä kesäyönhullutus. En mä nyt ehdi tekemään loppuun vanhoja käsitöitä, kun on näitä uusia addiktioita aluillaan....

10 kommenttia:

 1. Hienoa Sinä !
  Minä en ole tuota juttua koskaan kokeillutkaan.
  Mukavaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anneli =) Tähän jää helmijuttuun jää koukkuun.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kun pyörähdit blogissani. Enpä ole minäkään koskaan kokeillut. Tein paljettilangasta yhdet tossut ja sekin jo näytti mukavalta niin ajattelin jos joskus helmiä kokeilisin laittelisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogisi on aivan ihana ja tulen kyllä jatkossakin lukemaan kuulumisiasi =)

   Poista
 4. Wau, tuota en ole ikinä kokeillut. Upeaa jälkeä tlee. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile toki =) Tämä on yllättävän mukavaa puuhaa =)

   Poista
 5. Varo! Kun rupeat lisäämään helmiä neuleisiin, lisäät niitä kohta sellaisinkiin neuleisiin joiden ohjeissa ei ole helmiä. Ai mistä tiedän ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos varoituksesta... Nyt olen ihastellut netti helmikauppojen tarjontaa ja toistaiseksi olen onnistunut olemaan tilaamatta =)

  VastaaPoista