perjantai 29. maaliskuuta 2013

Vallattomat vihreät villasukatTeeTeen Pallas langasta sukat. Lankaa kului 60 grammaa. Tikutettu kolmosen puisilla pyöreillä puikoilla. Raitoja en täsmyyttänyt. Ihanan pehmeän tuntuinen lanka.

Niin, tarkoitus oli tehdä pienijalkaiselle naiselle sukat. Ihan nettiohjeen mukaan aloitin tekemään sukkia koossa 34. Vaan vihreät langat eivät pidä minusta. Lanka sotkeutui, säikeentyi ja teki kaikkea mitä langan ei kuuluisi tehdä. Kantapäästä kehtasi vielä silmukka karata. Hävytön. Lopputuloksena on koon 30 villasukat pienelle miehelle, jonka mielestä nämä sukat ovat todella rumat. Kelpaavat kuitenkin hokkareihin ja monoihin.

Vihreän sävyiset langat ovat aiemminkin temppuilleet. Purkautuneet, menneet säikeiksi ja olleet kesken kerän ohuempia kuin kerän ulkopuolella. Onkohan kysymys värin värjäyksestä vai onkohan minulla vain paha karma vihreän värin suhteen....

Kärjen purin kahteen kertaan. Yritin opetella uutta tapaa päätellä sukat. Spiraalikavennusta. Idean ymmärsin, toteutuksesta en mene takuuseen.

Nyt kiireesti sinistä seitsemää veljestä kuutiopuikoille. Ettei tule mitään lankatraumoja. Hyvää pääsiäistä kaikille.

7 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Minäkin tein nuorimmalle pojalleni tuosta langasta 2 sukat, mutta silloin lanka toimi kyllä ihan moitteettomasti. Tilkut oli tehty novitan uudesta tivoli -langasta. Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
 2. Kauniit. Rakastan vihreää. Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat mun mielestä. Ehkä se johtuu siitä, että pidän vihreästä ja mulla on samanlaiset sukat.

  Mukavaa, että sait uuden puikon katkenneen tilalle :)

  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Kauniit keväiset sukat.
  Iloista pääsiäistä:)

  VastaaPoista
 5. Sinulla on varmaan ollut vain paha karma vihreiden kanssa.
  Kivat sukat tuosta langasta tulee. Mukava nähdä langan tuotos kun on samaa lankaa odottamassa puikoille pääsyä, saapa nähdä miten minun keräni käyttäytyy.

  Mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Pirteän väriset sukat ja hyvä että käyttäjä löytyi:)

  VastaaPoista