perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kuutiopuikko katkeaa...


 Istun sohvalla kaikessa rauhassa kutomassa tavallista villasukkaa. Pelkkiä oikeita silmukoita. Puikko katkeaa käsiin. Jo tehdyt silmukat tippuvat puikolta ja minä olen hieman hämmentynyt. Se siitä Knitpro Cubics 3.50 mm puikosta sitten.

Laitoin sähköpostia maahantuojalle. Saa nähdä miten käy.Villasukalla ei ole hätää. Se on valmistunut ja odottelee kaveriaan valmistuvaksi turvassa käsityökorissani.

8 kommenttia:

 1. Ei luulisi noin paksun puikon katkeavan ihan noin vaan. Siinä on varmasti jokin valmistusvika.

  VastaaPoista
 2. Varmaan joku valmistusvika. Toivottavasti saat korvauksen.
  Minä tilasin kokeeksi hiilikuitupuikot, 3½, en vaan ole ennättänyt niitä testailla. En anna itselleni siihen lupaa ennen kuin on keskeneräinen villapaita tehty loppuun..... pakko kiristää itseään ;)

  VastaaPoista
 3. Olipa heikko puikko, hyvä ko laitoit palautetta.
  Mie oon "vanhankansan neulojia" ja en luota noihin nykyajan "hömpötyksii":)) siis suhtaudun hiukan epäluuloisesti, puisiin ja neliskanttisiin puikkoihin.

  VastaaPoista
 4. Voi harmi :( Hyvä kun laitoit palautetta myyjälle, eiköhän sieltä tule uudet puikot tilalle.

  Minulla Knit Pron puiset puikot ovat kestäneet kaiken muun paitsi päälle istumisen, mutta joissakin kaapeleissa on ollut huono kierre. Olen palauttanut ne myujälle ja saanut uuden tilalle.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommentoijille. Niin harmittaa tuo puikon katkeaminen. Piti pistää nuo ehjät ja rikkinäinen puikko samaan knitpron muovitaskuun ja talteen. Pois silmistä.
  Niin ovat siis niin uudet puikot, että se muovitasku on vielä tallessa.
  Nyt toisilla puikoilla kohti uusia villasukkia. Vaikkakin lapsen keskeneräisen villapaita huutelee kutsuvasti tuolta kaapin päältä...

  VastaaPoista
 6. Olitko stressineuletuulella?:D Mukavaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 7. kurjaa, kun sun puikot katkesivat :) Kuten luitkin mun blogista, olen kohtalotoveri, paitsi että mulla oli pyöröpuikot.
  Ja loppukevennykseksi mainittakoon, että mulla 2.5mm puiset knittarin sukkapuikot (15cm) kestivät päälleistumisen - ehkä syy oli se, että yksi puikko upposi 3cm syvälle reiteen.... Mutta puikko ei hajonnut. Olishan se ollut noloa mennä lääkäriin,katkennut puikonpala reidessä ja pyytää nyppäämään se pois ;D

  VastaaPoista
 8. minulle kävi melkein samoin. Neuloin 3,5 puikoilla ja yht äkkiä ihmettelen miten lanka ei liiku. No ei se liiku kun puikko on sälöillä ja lanka kiinni sälön halkeamassa. Vein ostopaikkaan puikot niin vaihdettiin vain risa puikko. santeri

  VastaaPoista