torstai 21. maaliskuuta 2013

Pilkkijän sukat


Tässä sukat ahkeralle pilkkijälle. Ohje on Novita Kevät 2009 lehdestä ja malli 13. Hieman hienosäädin ohjetta omalle käsialalle paremmin sopivaksi. Tein sukanvarteen 60 silmukkaa, tein 1o1n, resorit tein raitojen mukaan yms yms muuta pientä.

Lankaa tähän kului 200grammaa. Lankana Novitan jättiraita jonkun vuoden takaa. Ostettu joskus jostain alennuksesta hintaan 4.50 kerä. Molempien kerien vyötteessä oli sama oranssi tarjouslappu. Lanka oli ihanaa, ei halkeillut eikä solmuillut yhtään.

Toisen kerän aloitin vasemmanpuoleisen sukan kantapään jälkeen. Vasemmassa sukassa ei näy vihreää parin kierroksen mittaista raitakierrosta, vaan näyttää kuin heti resorin jälkeen tulisi oranssi kierros. Kuitenkin mitattuna sukat olivat saman mittaiset ja päättyvät tummanvihreään väriin. Ehkä olen taas kerran kutonut toisen sukan löyhemmäksi.

Ps. Sain maahantuojalta palautetta ja posti on tuomassa minulle uuden puikon katkenneen tilalle. Ihanassa ja pikaisesti kirjotietussa sähköpostiviestissä kerrotaan puikkkojen olevan puuta ja voivan siksi katketa kuin puutikun. =) Ihanaa, enpä olis arvannutkaan, että mun puiset puikot ovat puuta =)

5 kommenttia:

  1. Kyllä nuo jalassa kelpaa pilkkiä :) Mä olen samasta langasta joskus neulonut sukkia,ja tykkäsin tuosta väriyhdistelmästä kovasti!

    VastaaPoista
  2. Nuo upeat sukat jalassa on pilkkijän varpailla hyvä ja lämmin olo.

    VastaaPoista
  3. Onpa upeat sukat ja varmasti lämpimät. Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle.

    VastaaPoista