tiistai 5. helmikuuta 2013

Purkuun meni

 Vajaassa kolmessa vuodessa ehdin tehdä harmaalla Nalle langalla tämän verran 100 cm haalaria. Ohjeen mukaan lahje olisi tehty kahdesta eri palasesta. Olisihan se pitänyt arvata jo ennen työn puikoille ottamista, että kesken jää. Värikään ei ollut tähän työhön oman maun mukainen, vaan lähinnä lievän painostuksen tulosta.
Nyt on aloitus purettu ja kolme kerää Nallea laitettu lankavaraston uumeniin, odottamaan parempaa käyttötarkoitusta. Ai niin ja se kaveri, jolle haalari on tarkoitettu on ohittanut sen metrin mitan jo pari vuotta sitten...

6 kommenttia:

 1. Noin joskus vain käy. Lanka ei onneksi mene pilalle, vaan voi ottaa uusiokäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, onneksi langan voi ottaa uusiokäyttöön ja nyt on kuitenkin ajaton väri, että jatkokäyttöä on helpompi miettiä.

   Poista
 2. Voi kun tuli oma kokemus mieleen. :) Ekaa lastani oottaessa aloin tehä neulehaalaria ja ne jäi just tommoseen vaiheeseen, eikä valmistuneet ikinä. Silloin tajusin, että ei minusta ole vauvaneuleiden tekijäks. :)
  Sinul on sentään jo onnistuneitakin versioita. Sukatkin oli tosi kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Esikoiselle en ole koskaan tehnyt valmiiksi yhtään neulehaalaria. Nyt pikkulapsi iässä yhden villapaidan.
   Arvaa muuten kenellä on keskeneräisten laatikossa junasukat, 60 cm neuletakki ja lasten lapaset... Hieman pieniä ja mahdollisesti ainakin neuletakki purku-uhan alla....

   Poista
 3. Joskus minullakin jää joku työ kesken. Ja sitten siitä tuleekin ihan muuta, kuin oli tarkoitus :)

  VastaaPoista
 4. Lohduttavaa, että muillakin jää joskus työt kesken. Hieman harmittaa tietenkin kun on etsinyt sopivan mallin, ostanut langan ja aloittanut työn sekä miettinyt mille se valmiina näyttää. Saa nähdä mitä näistä langoista loppujenlopuksi tulee =)

  VastaaPoista