sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Marianne karkit


 Tämmöiset Marianne karkki sukat tipahtivat Bambu puikoilta. En kyllä suosittele bambuisia puikkoja kenellekään. Eivät luistaneet yhtään.


Lankaa kului tasan 100 grammaa. Lankana Novitan  7-veljestä luonnonvalkoinen ja ihanan joulunpunainen. Varressa 9 punaista raitaa ja lapaosassa 11 punaista raitaa. Varsi 2oikein2nurin neulosta, joka jatkui myös lapaosassa sukan päällä.
Välillä tuntui, että näistä punaisista raidoista ei tule loppua millään =) Vaan ihan mukavan näköiset sukat kokoa 38-39. Seuraava raidoitus voisi olla vaikka musta-valkoinen ja kokona se perinteinen miesten koko noin 43.

9 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Mulla kyllä bambupuikot toimii. Ostin ne Korialta Novitan tehtaanmyymälästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Ehkä bambupuikkojen vika olikin siinä. Omani ostin Hemtexiltä ja nämä sukat olivat kyllä ensimmäinen ja viimeinen käsityöni niillä.

   Poista
 2. Bambupuikoille on omat käyttökohteensa, sileät langat. Karheille villoille käytän perinteisiä Novitan puikkoja. Somat Mariannet! Hiplaa puikkojasi käsissäsi, ikäänkuin kiillota. Ei kalliit puikot takaa luistoa, ne täytyy sisäänajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä se vain ajattellin, että puikot kuin puikot langasta riippumatta. Kiitos vinkistä. Täytyy kokeilla liukkaalle langalle, eipähän ainakaan silmukat puikoilta karkaile.

   Poista
 3. Kauniit Marianne-sukat :) Itse tykkään neuloa lyhyillä bambupuikoilla sukkia, ja omani kyllä luistavat hyvin.Olisiko merkissä eroa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkeissä voi olla eroa. Kaverin bambupuikot tuntuivat paljon luistavammilta. Omat puikot tuntuvat lähinnä karheilta. Ehkä ne on kuten Sinisen sohvan emäntä kertoo tarkoitettu sileille langoille =)

   Poista
 4. Mukava blogi sinulla. Ryppyräätälin sivulta tänne suunnistin.
  Minä puolestani kuulun neulojiin, joka ei bambupuikkoja muuksi suostu vaihtamaan. Minun käyttöön ne sopivat enemmän kuin hyvin :)

  VastaaPoista