torstai 17. tammikuuta 2013

Langanpäät päätelty, vihdoinkin...
Nämä sukat ovat odotelleet yhdessä keskeneräisten korissa langanpäiden päättelyä kesästä 2012 lähtien. Lanka on Maija ja raitalanka eli pääteltävänä on ollut 2 langanpäätä yhdessä sukassa eli yhteensä neljä...Jälkikasvu, jolle sukat oli tarkoitettu ilmoitti, että ei ole ikinä nähnyt rumempia sukkia eikä tule ikinä käyttämään näitä. Siksi sukat jäivät koriin. Harmitti, kun lanka oli kuitenkin yhdessä valittu ja tarkoitus oli tehdä kumpparisukat.
Minusta sukat ovat ihan mukavan näköiset. Kuvan tausta on kyllä aika kamala, ei ole tämmöiset uusretro värit minua varten. Kyseessä on kyllä ihan jouluinen pöytätabletti, vaan väri on kameralla kuvattuna todella kirkas.


Tässäkin kuvasssa kamala tausta. Laiska ihminen, kun ei jaksa kuvata uudestaan. Novitan 7-veljestä Papukaija kerässä oli pieni virhe ja jatkoin vain kutomista, vaikka fiksumpaa olisi ollut keriä lankaa eteenpäin ja jatkaa uuden raidoituksen aloituskohdasta. Langassa oli myös mielenkiintoisia solmuja ja sitomisviritelmiä. Ylempi sukka oli paljon mukavampi kutoa, kuin alempi. Tein ylemmän sukan ensin. Jos olisin aloittanut alemmasta olisin ehkä ensin purkanut ja kasannut kerän uudelleen.
Nämäkin sukat ovat valmistuneet kesällä 2012 ja jääneet päättelyä vaille valmiiksi. Sen verran harmitti tuo langan solmuviritys ja värivirhe.

1 kommentti:

  1. Note itselleni: älä kuvaa enää punaisella taustalla mitään, vaikka se miten ihanalta kuvassa näyttäisi =)

    VastaaPoista