torstai 25. syyskuuta 2014

Kolmas pari Hillokellariin

Tadaa kolmas pari miesten sukkia Hillokellariin. Kolmas pari tämän vuoden Sukkasatoon ja samalla kolmas pari miesten sukkia. Kolmas pari samasta Viking langasta ja kolmas pari nelosen puikoilla.

Näissä sukissa vartta   15 cm, puikolla 12 silmukkaa, nelosen puikot ja lankaa kului 120 grammaa. Tämä raitalanka on aivan ihana. Tämä on toinen pari tästä langasta, ensimmäinen pari valmistui ennen Sukka Satoa.

Nyt piti ottaa jo eri lanka puikoille. Tuli sellainen olo, että välillä välillä jotain muuta =)

Lunta ei vielä ole satanut, pelkkää räntää vain, joten en saanut sukkia kuvattua lumen keskellä. Paljon olen saanut lumisia kuvia ystäviltäni ympäri Suomen. Kuvat muistuttavat, että kyllä niitä villavaatteita taas pian tarvitaan.

Nyt olen katsellut Kotiliesi Neuleet, käsityöextra kakkosta. Siitä erityisesti malleja sivuilla 7 ja 10. Molempiin neuleisiin on käytetty samaa lankaa, Sirdar eco Wool dk-lankaa. Mietin, että mitenkähän tuo pölisee tehdessä ja käytössä, pystyyköhän tuota tekemään tai käyttämään langasta tehtyjä vaatteita.
Pakkohan sitä on käydä lankakaupassa ihmettelemässä ja onhan niitä korvaavia lankoja aina, mutta onko joku jo kokeillut tehdä tai tehnyt langasta jotain ?

Muuten kutomisiin, alkaa pikku kakkonen loppua ja samalla koneella istumisen aika =)

1 kommentti: