keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Pahuksen pipo


 Ostin tosi hyvän näköistä ja väristä merinovillalankaa, Palino taisi olla langan nimi. Lankamaailmasta ostin ja ihan pipoa varten. Vaan ei mennyt niinku Strömsöössä...Piposta tuli lievästi sanoen outo...Ehkä oli todellakin liian pienet puikot ja tiukka käsiala pitsiosaan. Niin siis tästä piti tulla pitsipipo omaan päähän. Tätä olen väkertänyt suurimman osan Helmikuuta. Ihana lanka ja kiva pipo, nukkeleikkeihin.Ostin sitten samalla Austermann Step lankaa. Olis pitänyt tehdä 2.5 - 3 puikoilla, vaan minä posottelin 48 silmukkaa 3.5 puikoilla ja kas ihan tuli sukat. Toisen sukan tein yhdessä päivässä. Varmaankin oma ennätys =) Keinovalossa kuvatut sukat näyttävät aika tummanpuhuvilta. Enemmän ovat kyllä violetin sävyiset ja henkilökohtaisesti häiritsevän keltaisen raidan ansiosta menevät lahjalaatikkoon. Taidan tietää parikin henkilöä, jotka näistä väreistä pitäisivät.

Nyt on ohutlanka sukat puikoilla, yllättäen Austermann Step langasta. Voi kestää jonkun aikaa, että sukat ovat valmiit....

1 kommentti:

  1. kivat sukat. Tuo hattukin on kaikesta huolimatta nätti. Ei kun treenaamista ja uusi yritys. Nimimerkillä juuri yhdet pitsisukat purkanut ( Varsi oli liian kireä, ei mennyt oma kinttuni kantapäästä)

    VastaaPoista