maanantai 27. tammikuuta 2014

Valmiina kauluri

Tästä se Ambitus kaulurin teko alkoi. Aamukahvia eräänä kauniina aamuna ja kaksi kerää Menitan Onni-lankaa. Muutama silmukkamerkki ja nelosen puiset 40 cm puikot. Mahdottoman hyvät puikot =)

Ja tähän tämä tänään päättyi. 140 grammaa lankaa, lukuisia pieniä neulomissessioita työvuorojen välissä ja loppujen lopuksi päättely Addin nelosen puikoilta 60 senttiseltä kaapelilta. Lämmityslisänä koiran karvoja, vaan nyt on isännän kauluri valmis. 


Ja muistiin itselleni, ei mustan langan kutomista tammikuussa keinovalon alla. Mieluummin mustat käsityöt kesäkuun auringon valossa tehtäviksi...7 kommenttia:

 1. Heheh, itsekkin tostesin mustaa hattua tehdessä, että valo ei tunnu riittävän lainkaan. Itsekkin ajattelin tehdä miehellekkin tuollaisen tuubin, paljonko sinä laitoit siihen silmukoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeen mukaan 116. Syystä tai toisesta en onnistu linkkiä lisäämään, mutta ohje löytyy räveltämöstä ja Googlesta, ambitus kauluri. =)

   Poista
 2. Mie en kykene mustaa neulomaan edes kesällä, se vaan häviää silmissäni, mutta tuo kaluluri on hyvän mallinen, lämmittää niskää ja hartioitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin malli on hyvä. Lämmittää tuulessa ja tuiskussa myös hartioita =)

   Poista
 3. Hyvännäköinen kauluri.
  Musta on tosi kurja kudottava - etenkin talvella - mutta ei se kesälläkään kivaa ole. mun pitäisi kutoa musta huivi.... :(

  VastaaPoista
 4. Kiitos =) Ja tsemppiä huivin tekoon =

  VastaaPoista
 5. Mä neuloin mustasta langasta sukat. En ole niitä vielä päätellyt, joten kuvaa vasta myöhemmin. On se musta lanka hankalaa neulottavaa, poika näytti taskarilla valoa, kun kantapään kierroksia laskin :D

  VastaaPoista