tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kyhäily aloituksia...


Tässä viisi kesken olevaa KYH aloitusta. Osa on hieman edennyt viime viikosta. KYH numero kolme, tuo musta pieni tuossa keskellä, ei ollenkaan. Vasemmalla hurmaavan silmukkamerkin kanssa kuvassa pienen prinsessa laukku, sitten hyvännäköisestä langasta keskellä Unikko kauluri ja Novitan Kanervan värisestä langasta tulossa Olgat. Uutena mukana oikeassa alakulmassa lapsen tilaama pelikorttien suojakotelo mökille.


Tässä pieniä valmistuneita Kyhejä. Vasen on avaimenperä eräälle henkilölle, jolta on kaikki aina hukassa. Tuon värisen avaimenperän kanssa luulisi avaintenkin löytyvän. Keskimmäinen on minilapanen avaimenperä ihan itselleni ja kyllä peukalo on tukevasti keskellä kämmentä...;D Pienin mutta ei vähäisin on 1.25 koukulla tehty isoäidin neliö autonavaimiin. Toisilla on automerkin mukaisia periä, blingbling periä etc, vaan käsityöläisellä on oltava isoäidin neliö. 


Tässä KYH 2, valmiina Olgat viininpunaisesta Onni/Lauri langasta, lanka koki nimenvaihdoksen jokin aika sitten. 3.5 puupuikot ja lankaa kului 130 grammaa.

Enää 12 aloitusta jäljellä =)

4 kommenttia: