maanantai 31. joulukuuta 2012

Lahja


Sainpas otettua kuvan omista sukistani omissa jaloissani. Sukat sain lahjaksi ennen joulua. Tältä ystävältä en aiemmin ole villaisia lahjoja saanut, mutta toivottavasti tämä ei ole viimeinen lahja =) Niin ovat sopivat sukat, että on tainnut käydä mittailemassa mun jalkoja jossakin vaiheessa.  Nämä ovat mahdottoman hyvät sukat ja pidänkin näitä jalassa parhaillaankin.
Lankana näissä sukissa on Novitan Martta väri Kaura ja puikkoina varmasti tutut neloset.

Nyt virkkaamaan. Jäin ihan koukkuun isoäidin neliöihin ja näin saan jämälankoja mukavasti tuhottua. Tykkään tehdä villasukkia valmiiksi raidoitetuista langoista vaan loppunyttyrät ovat jääneet harmillisesti pyörimään omaan muovilaatikkoonsa. Nyt olen ihan hämmästynyt, kun jämälankalaatikko on vajunnut jo useamman pikku kerän verran. Virkkaus pyöri mielessäni myös Prisman kirja-alennuskoreja penkoessani ja lastenkirjojen lisäksi ostin Jan Eatonin Virkkaajan vinkit kirjan. Ihan mukavan oloinen kirja näin harrastelijavirkkaajalle. Ihan vielä en kuitenkaan ala virkkaamaan villasukkia, kyllä kutomalla tehdyt saavat toistaiseksi kelvata.

Lehdessä mainostettiin Lankamaailman alennusmyyntiä, mutta mukaan tarttui vain paketti alennuspuikkoja. Ihania houkutuksia oli kyllä tarjolla, mutta tuntuu että nyt lankaa on ihan tarpeeksi ja vähäsen liikaa. Jos nyt yrittäisin näitä edellisiä jo varastossa olevia lankoja käyttää enemmän sen sijaan, että kantaisin uusia lankoja kotiin. Jos nyt kuitenkin ostan jotain ihanaa lankaa niin toivottavasti ymmärrän ensi vuonna ostaa sitä useamman kuin yhden kerän, koska yhdestä kerästä saa tehtyä juuri ne villasukat ja jäljelle jää loppunyttyrä...

2 kommenttia:

  1. Upeat sukat olet saanut. Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat ja langallakin on osuva nimi, Kaura.
    Hyvää uutta vuotta sinullekin. :)

    VastaaPoista